Upouusi iPhone on laadukas laite, josta on käyttäjälleen iloa pitkään. Monet kuitenkin epäröivät ostopäätöksen tekemistä, koska iPhonen hinta tuntuu turhan suurelta. Laitteen hinnan lisäksi ostajan on otettava huomioon myös lisävarusteiden hinta.

Lisävarusteiden ostamiselta ei voi välttyä, sillä uuden iPhonen mukana ei saa edes laturia tai kuulokkeita. Lisäksi välttämättömiin hankintoihin kuuluvat ainakin näytönsuoja, suojakuori tai kotelo sekä asianmukaiset puhdistusvälineet. Ilman niitä laite voi mennä rikki pudotessaan tai naarmuuntua käyttökelvottomaksi.

Laitteen käyttöikää pidentävien lisävarusteiden lisäksi on olemassa paljon hyödyllisiä lisävarusteita, jotka helpottavat iPhonen käyttöä. Langaton latausasema, autossa käytettävä laturi tai varavirtalähde tekevät lataamisesta vaivatonta. Sopivan telineen tai jalustan avulla saat laitteen aina oikeaan asentoon, ja kosketusnäytöille suunnitellun kynän avulla teet muistiinpanoja helposti.

Laadukkaat lisävarusteet edullisesti

Lisävarusteiden hinnat voivat hirvittää, sillä Apple tunnetaan tuotteidensa hillittömistä hinnoista. Joidenkin tuotteiden hinta on herättänyt kuluttajissa melkoista ihmetystä ja huvittuneisuutta. Onneksi markkinoille on ilmestynyt paljon edullisempiakin vaihtoehtoja.

Monet halvemmista iPhonen lisävarusteista ovat aivan yhtä hyviä kuin aidot Apple-tuotteet. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että lisävaruste on tarkoitettu juuri sinun iPhone-mallillesi. Tässä asiassa on oltava tarkkana, sillä monet lisävarusteet sopivat yhteen vain jonkin tietyn mallin kanssa.

Katsokaa netistä, mitä kaikkea on tarjolla. Kannattaa tutustua valikoimaan rauhassa ja miettiä, mitkä tuotteista ovat todella tarpeellisia ja rahan arvoisia. Laadukkaat lisävarusteet ovat aina järkevä ostos, sillä niiden avulla saa enemmän irti kallisarvoisesta iPhonestaan.