“There is no such thing as a free lunch.” Tämä on totta kaikilla elämän osa-alueilla, ellet ole saavuttanut asemaa, jossa pelkästä läsnäolostasi maksetaan. Koska useimmat meistä ovat vain tavallisia kaduntallaajia, tällaisen aseman saavuttaminen on lähes mahdotonta. Tässä kuitenkin muutama keino sinulle, jolla ei ole koko elämää aikaa tuhlattavana rikastumiseen tai haluat muuten vain ansaita nopeasti ja paljon.

  1. Synny rikkaaseen sukuun, tai mene rikkaisiin naimisiin! Tavallisella palkkatyöllä harvemmin rikastuu, mutta jos työsi olisikin rikkaan puolison löytäminen, saatat saavuttaa tavoitteesi nopeammin kuin tavallisessa palkkatyössä. Muista kuitenkin olla allekirjoittamatta avioehtoa, niin sijoitus on taattua tuottoa!
  2. Uhkapelaa! Uhkapeleissä on kuitenkin erittäin suuret riskit menettää kaikki omistamansa, mutta nopean rikastumisen hakijoille tämä vaihtoehto saattaa kuulostaa houkuttelevimmalta. Pystyt melko pitkälle itse vaikuttamaan voittomahdollisuuksiisi, ja jos sinulla on enemmänkin taitoa, voit pärjätä pitkälle ja tienata erittäin paljon ja nopeasti. Siintääkö siis ensimmäinen miljoona jo silmissä? Lotto on monien suosima äkkirikastumispeli, jossa hyvin pienellä sijoituksella on (hyvin pienet) mahdollisuudet päästä käsiksi miljooniin.
  3. Sijoita! Sijoittajan omaisuus kasvaa suhteessa hänen riskinottokykyynsä. Turvallisuushakuinen sijoittaja luottaa matalariskisiin kohteisiin, joissa valitettavasti myös tuottosuhde on pienempi, kun taas riskejä kaihtamaton saattaa osua kultasuoneen hyvinkin nopeasti.
  4. Perusta oma yritys, jolla on huipputuote! Jos satut juuri aallonharjalle ja tuot markkinoille palvelun tai hyödykkeen, jota kaikki ovat odottaneet, rikastumisesi voi olla taattua!